DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27462

Название: Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловості
Другие названия: Development of technology of grape pomace to yield pectin semi-finished products for the confectionery industry
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Kalinovska, Tatyana
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Krapivnitska, Iryna
Брановицька, Тетяна Юріївна
Branovitskа, Tatyana
Ключевые слова: протопектин
пектин
гідроліз
виноградні вичавки
протопектин
гидролиз
виноградные выжимки
protopectin
pectin
hydrolysis
grape pomace
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловості / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, І. О. Крапівницька, Т. Ю. Брановицька // Хлібопекарська та кондитерська промисловість України. — 2014. — № 07-08 (116-117) — С. 6-11.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень з визначення кількісного складу пектинових речовин у вичавках технічних сортів винограду Південного узбережжя Криму. Показані результати досліджень якісних характеристик пектину з виноградних вичавок для застосування в кондитерській промисловості. Розроблено технологію одержання напівфабрикатів з виноградних вичавок і визначено доцільність включення їх до рецептур кондитерських виробів в якості біологічно цінної сировини. Приведены результаты исследований по определению количественного состава пектиновых веществ в выжимках технических сортов винограда Южного берега Крыма. Показаны результаты исследований качественных характеристик пектина из виноградных выжимок для применения в кондитерской промышленности. Разработана технология получения полуфабрикатов из виноградных выжимок и определена целесообразность включения их в рецептуры кондитерских изделий в качестве биологически ценного сырья. The results of studies to determine the quantitative composition of pectin pomace wine grapes Southern coast of Crimea. Showed the results of researching by quality characteristics of pectin from grape pomace for use in the confectionery industry. Technology for production of semi-finished products from grape marc and determine the appropriateness of including them in the formulation of confectionery as biologically valuable raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27462
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
technology of grape pomace.pdf167,84 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback