DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27538

Название: Шляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикату
Другие названия: Ways of increasing the consumer properties of combined flour confectionery based on biscuit semi-finished products
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Букшина, Людмила Семенівна
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Obolkina, Vera
Bukshyna, Lyudmila
Kyrpichenkova, Oksana
Ключевые слова: біологічно-активні речовини
бісквітний напівфабрикат
морквяне гідролізоване пюре
клітковина
пектин
емульгатор
биологически активные вещества
бисквитный полуфабрикат
морковное гидролизованное пюре
клетчатка
эмульгатор
biologically active substances
sponge cake mix
carrot puree hydrolyzed
pectin
structural and mechanical properties
emulsifier
cellulose
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Оболкіна, В. І. Шляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикату / В. І. Оболкіна, Л. С. Букшина, О. М. Кирпіченкова // Хлебный и кондитерский бизнес. - 2017. - № 6. - С. 22-24.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведені технологічні особливості виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням морквяного пюре і емульгатора «Естер –М- 03». В статье приведены результаты исследования влияния морковного гидролизованного пюре на структурно-механические свойства бисквитного теста для комбинированного сдобного печенья. The results of study of the effect of carrot puree hydrolyzed in structural and mechanical properties of the biscuit dough for the combined butter biscuits.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27538
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
obolonkiva_kirpichenkova.pdf103,14 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback