Термостійка желейна начинка "Малинова" (Патент на корисну модель № 106110)
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Термостійка желейна начинка містить у своєму складі цукор та фруктову основу. Як фруктову основу використовують малинове варення та додатково вносять воду, альгінат натрію, цитрат натрію, глюконат кальцію та лимонну кислоту.
The content of heat-stable jelly filling consists of such ingredients as sugar and a fruit base. Raspberry jam is used as a base and water, sodium alginate, sodium citrate, calcium gluconate and citric acid are added additionally.
Опис
Ключові слова
цукор, фруктова основа, малинове варення, sugar, fruit base, raspberry jam, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 106110 UA, МПК (2006.01) a23l 21/00 Термостійка желейна начинка "Малинова" / Гагіна О. С., Цирульнікова В. В., Корецька І. Л., Арпуль О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2015 11696 ; заявл. 26.11.2015 ; опубл. 11.04.2016, Бюл. № 7.