DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27607

Название: The research of organoleptic characteristics of minced semi-products with the use of demineralized milk whey enriched with Mg and Mn
Другие названия: Дослідження органолептичних показників січених напівфабрикатів з використанням демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mg і Mn
Авторы: Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Chernyushok, Olga
Рожко, Олександра Юріївна
Rozhko, Oleksandra
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Кушнір, Анатолій
Kushnir, Anatoly
Ключевые слова: молочна сироватка
молочная сыворотка
milk whey
магній
магний
magnesium
манган
марганец
manganese
напівфабрикати
полуфабрикати
semi-finished products
м'ясо
мясо
meat
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: The research of organoleptic characteristics of minced semi-products with the use of demineralized milk whey enriched with Mg and Mn / O. Chernyushok, O. Rozhko, O. Kochubey-Lytvynenko, A. Kushnir // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 84 International scientific conference of young scientist and students, April 23-24, 2018. Book of abstract. - Part 1. - Kyiv : NUFT, 2018. – P. 326-327.
Краткий осмотр (реферат): Було розроблено зразки січених напівфабрикатів, що відрізнялися вмістом демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg. Відповідність органолептичних показників напівфабрикатів проводилась у порівнянні з органолептичними показниками, що зазначені у ДСТУ 4437:2005 «Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні посічені. Технічні умови». Были разработаны образцы рубленых полуфабрикатов, что отличались содержанием деминерализованной молочной сыворотки обогащенной Mn и Mg. Соответствие органолептических показателей полуфабрикатов проводилась по сравнению с органолептическим показателями, указанными в ГОСТ 4437: 2005 «Полуфабрикаты мясные и мясорастительные рубленые. Технические условия ». The samples of broiled semi-finished products, which vary to content of demineralized milk whey enriched in Mn and Mg were produced. The correspondence of organoleptic characteristics of semis was conducted in comparison with organoleptic characteristics specified in DSTU 4437: 2005 "Semis, minced meat and cereal. Technical conditions".
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27607
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Thesis 2.pdf83,64 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback