DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27625

Название: Молекулярна кухня: поєднання науки і мистецтва харчової промисловості
Другие названия: Molecular cuisine: a combination of science and art of the food industry
Авторы: Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
Баглюк, Сергій Володимирович
Baglyuk, Sergey
Ключевые слова: молекулярна кухня
страви
продукти з високою харчовою цінністю
molecular kitchen
foods
products with high food value
кафедра фізики
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Молекулярна кухня: поєднання науки і мистецтва харчової промисловості / О. Іванов, Д. Ренке, С. Літвинчук, С. Баглюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 395.
Краткий осмотр (реферат): Як стверджують вчені, окрім абсолютно оригінальних смакових якостей, молекулярна їжа дуже корисна. Вона не містить жирів, а кількість вуглеводів у ній обмежена. А отже, це ще один великий крок до створення найунікальніших страв і продуктів з високою харчовою цінністю. As scientists assert, a molecular meal is very useful except absolutely original taste qualities. It does not contain fats and the amount of carbohydrates is limited in her. And thus it is next step to create the most unique foods and products with a high food value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27625
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
12.pdf333,39 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback