Шляхи підвищення енергоефективності цукрових заводів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виробництво харчової продукції вимагає значного споживання енергії, яку ми отримаємо за рахунок природних ресурсів. Бурякоцукрова промисловість є однією із стратегічно важливих галузей харчової промисловості України. Основним напрямом підвищення конкурентоспроможності виробництва цукрового буряка і цукру є зниження витрати енергетичних ресурсів, втрат сахарози і дотримання діючих вимог природоохоронного законодавства. В роботі проаналізовано матеріали досліджень по зниженню витрат енергетичних ресурсів при переробці цукрових буряків.

Опис

Ключові слова

кафедра екологічної безпеки та охорони праці, енергоефективність, energy efficiency, цукрова промисловість, sugar industry

Бібліографічний опис

Накемпій, О. К. Шляхи підвищення енергоефективності цукрових заводів / О. К. Накемпій // Перспективи розвитку цукрової промисловості України : Міжнародна науково-технічна конференція, 27-28 березня 2018 р., м. Київ – К. : НУХТ, 2018. – С. 119-121.