Кондитерська промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку кондитерської промисловості, стандартизації кондитерських виробів, теорії, методики та практики кондитерського, обладнання, пакувальних матеріалів, санітарії та гігієни. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.

Опис

Ключові слова

функціональні кондитерські вироб, харчові інгредієнти, цукристі заготовки, напівфабрикати, functional confectionery, food ingredients, sugary preparations, semi-finished products

Бібліографічний опис

Кондитерська промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. : О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2018. – 158 с.

Зібрання