Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27725
Title: Технологічні комплекси харчових виробництв
Other Titles: Technological complexes of food production
Authors: Теличкун, Володимир Іванович
Гавва, Олександр Миколайович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Губеня, Олексій Олександрович
Десик, Микола Григорович
Чепелюк, Олександр Миколайович
Telychkun, Volodymyr
Gavva, Oleksandr M.
Telychkun, Yuliia
Gubenia, Oleksii
Desyk, Mykola
Chepeliuk, Oleksandr
Keywords: технологія
комплекс
виробництво
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
technology
complex
production
Issue Date: 2018
Citation: Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник / В. І. Теличкун, О. М. Гавва, Ю. С. Теличкун, О. О. Губеня, М. Г. Десик, О. М. Чепелюк. – Київ : Видавництво «Сталь», 2017. – 456 с.
Abstract: В навчальному посібнику представлено сучасні форми організації технологічних комплексів харчових виробництв для переробки рослинної та тваринної сировини в харчові продукти. Розглядаються технологічні комплекси переробки зерна, виробництва хліба і макаронних виробів, кондитерських виробів, молока, м’яса, цукру, крохмалю і патоки, олійних, жирових, бродильних і харчоконцентрантних виробництв. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які готують фахівців зі спеціальності 133 «Галузеве машиннобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв». Навчальний посібник може буде цікавим для студентів та магістрантів інших спеціальностей, зокрема технологічних, а також інженерно-технічним працівникам підприємств харчової та переробної промисловості. The textbook presents modern forms of organization of technological complexes of food production for the processing of plant and animal raw materials into food products. The technological complexes of grain processing, production of bread and pasta, confectionery, milk, meat, sugar, starch and molasses, butter, fatty, fermentable and food concentrates are considered. The textbook is intended for students of higher educational institutions, which trains specialists in specialty 133 "Sectoral Machine Building" specialization "Equipment for processing and food industries." The manual may be of interest to students and graduates of other specialties, in particular technological, as well as engineering and technical staff of the food and processing industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27725
ISBN: 978-617-676-130-3
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КНИГА.pdf23.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.