DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27788

Название: Аналіз зміни швидкості теплоносія при комбінованому способі сушіння
Другие названия: Analysis of changes in the speed of the coolant with a combined drying method
Авторы: Бурлака, Тетяна Василівна
Burlaka, Tatiana
Дубковецький, Ігор Володимирович
Dubkovetskyy, Igor
Малежик, Іван Федорович
Malezhik, Ivan
Ключевые слова: сушіння
культивовані гриби
глива звичайна
зміна швидкості теплоносія
комбінований метод
сушка
культивируемые грибы
вешенка обыкновенная
изменение скорости теплоносителя
комбинированный метод
drying
cultivated mushrooms
glow
change in coolant speed
combined method
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Бурлака, Т. В. Аналіз зміни швидкості теплоносія при комбінованому способі сушіння / Т. В. Бурлака, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Тези 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2015. – Ч. 2. — C. 174-175.
Краткий осмотр (реферат): Сушіння як один із методів консервування фруктів і овочів – складний та енергоємний процес і визначається тісним взаємозв'язком теплотехнічних закономірностей і технологічних властивостей сировини, що переробляється. Ефективність сушіння залежить не лише від обраного способу і температури, а ще й від швидкості проведення процесу. Швидкість циркуляції повітря в сушильному пристрої - найважливіший параметр процесу сушіння. Сушка как один из методов консервирования фруктов и овощей - сложный и энергоемкий процесс и определяется тесной взаимосвязью теплотехнических закономерностей и технологических свойств перерабатываемого сырья. Эффективность сушки зависит не только от выбранного способа и температуры, но и от скорости проведения процесса. Скорость циркуляции воздуха в сушильном устройстве - важнейший параметр процесса сушки. Drying as one of the methods of preserving fruits and vegetables is a complicated and energy intensive process and is determined by the close interconnection of the heat engineering laws and technological properties of the raw material being processed. The effectiveness of drying depends not only on the chosen method and temperature, but also on the speed of the process. The rate of air circulation in the dryer is the most important parameter of the drying process.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27788
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
92a.pdf573,17 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback