Вплив раси дріжджів при зброджуванні сусла із крохмалевмісної сировини на утворення летких домішок спирту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Одним із резервів підвищення ефективності роботи спиртових заводів є зниження витрат вуглеводів на утворення побічних продуктів бродіння шляхом підбору високопродуктивних термотолерантних та осмофільних рас дріжджів. One of the reserves for improving the efficiency of the distilleries is reducing the cost of carbohydrates to the formation of by-products of fermentation by selection of high-yielding thermotolerant and osmophilic yeast breeds.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, синтез, сусло, кукурудза, бражний дистилят, synthesis, mustard, corn, brass distillate

Бібліографічний опис

Вплив раси дріжджів при зброджуванні сусла із крохмалевмісної сировини на утворення летких домішок спирту / Петро Шиян, Роман Кириленко, Тетяна Мудрак та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 246.