Використання насіння чіо та базиліку для виробництва безалкогольних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи є виробництво безалкогольних напоїв з використанням насіння чіо та базиліку для розширення асортименту безалкогольних напоїв оздоровчого напряму. The purpose of the work is the production of soft drinks using chinese seeds and basil to expand the range of soft drinks in the recreational area.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, оздоровчі напої, чіо, базилік, геланова камедь, health drinks, chiо, basil, gelan gum

Бібліографічний опис

Салівон, О. В. Використання насіння чіо та базиліку для виробництва безалкогольних напоїв / О. В. Салівон, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 252.