Використання різних видів рису в приготуванні ферментованих напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи є вибір сорту рису для приготуванні ферментованих напоїв. Потрібний зразок рису повинен мати високу екстрактивність та крохмалистість. The aim of the work is to select a rice variety for the preparation of fermented beverages. The required sample of rice should have high extractability and starchy.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, рис, сусло, ферментовані напої, rice, wort, fermented beverages

Бібліографічний опис

Жолубова, О. А. Використання різних видів рису в приготуванні ферментованих напоїв / В. Л. Прибильський, О. А. Жолубова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 253.