Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27809
Title: Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджів
Other Titles: Effect of decoctions of peas on the technology and quality of beer wort
Authors: Хіврич, Борис Іванович
Роздобудько, Борис Валерійович
Руденко, Олександр Юрійович
Гребінь, Анна Василівна
Rudenko, Alexander
Hrebin, Anna
Hivrich, Boris
Rozdobudko, Boris
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
горох
гідромодуль
екстрактивні речовини
гидромодуль
экстрактивные вещества
pea
hydromodule
extractive substances
Issue Date: 2018
Citation: Вплив відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, О. Ю. Руденко, А. В. Гребінь // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 267.
Abstract: Метою роботи є дослідження впливу відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла. Целью работы является исследование влияния отваров из гороха на технологию и качество пивного сусла. The purpose of the work is to investigate the effect of beef broths on the technology and quality of beer wort.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27809
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Effect_of_decoctions_of_peas_on_the_technology_and_quality_of_beer_wort.pdf2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.