Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27825
Title: Спосіб виробництва яблучних цукатів (Патент на винахід №113569)
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Стрельченко, Людмила Василівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Keywords: яблучні цукати
виробництво
інфрачервоне випромінювання
основне сушіння
конвективно-терморадіаційний спосіб
органолептичні показники
apple candied fruit
production
infrared radiation
main drying
convective thermo-radiation method
organoleptic parameters
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2017
Citation: Патент U 113569 UA, МПК A23B 7/02 (2006.01) A23L 5/30 (2016.01) F26B 3/02 (2006.01) F26B 3/30 (2006.01) Спосіб виробництва яблучних цукатів / Малежик І. Ф., Дубковецький І. В., Бандуренко Г. М., Стрельченко Л. В. ; заявник НУХТ. – № a 2015 06561 ; заявл. 03.07.2015 ; опубл. 10.02.2017, Бюл. № 3, 2017 р.
Abstract: Винахід стосується способу виробництва яблучних цукатів, який передбачає миття, інспекцію, очищення, різання, бланшування, уварювання до вмісту сухих речовин в сиропі 78 %, відділення сиропу, інспекцію, підсушування, глазурування, основне сушіння до вмісту сухих речовин 83 %, пакування, причому основне сушіння здійснюють конвективно-терморадіаційним способом підведення енергії з імпульсним інфрачервоним випромінюванням при температурі теплоносія 40-90 °C, при питомому навантаженні 0,5-50 кг/м2, при густині теплового потоку від 1 до 4,7 кВт/м2. The invention relates to a method for the production of apple candied fruits which includes washing, inspection, cleaning, cutting, blanching, boiling up to 78% dry matter content in syrup, syrup separation, inspection, drying, glazing, main drying to solids 83%, packaging, moreover the main drying is carried out by the convective thermo-radiation method of supplying energy with pulsed infrared radiation at a temperature of the coolant 40-90 ° C, with a specific load of 0.5-50 kg / m2, with a density of heat flow of 1 to 4.7 kW / m2.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27825
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
126а.pdf157.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.