Гастрономічна мекка Азії – Сінгапур
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто особливості туристичних потоків до Сінгапуру. Визначені особливості національної гастрономії Сінгапуру. Охарактеризовані основні гастрономічні маршрути. Features of tourist flows to Singapore are considered. The features of Singapore's national gastronomy are determined. The main gastronomic routes are described.
Опис
Ключові слова
туризм, гастрономічний туризм, азійська кухня, Сінгапур, кафедра туристичного та готельного бізнесу, tourism, gastronomic tourism, Asian cuisine, Singapore
Бібліографічний опис
Пишинська, І. Гастрономічна мекка Азії – Сінгапур / І. Пишинська, С. П. Батиченко // Практика та перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали міжнародної науково-практичної онлайн конференції, 17 травня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 108-111.