DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27843

Название: Способи оброблення води для пророщування солоду
Другие названия: Ways of water treatment for sprouting malt
Авторы: Мукоїд, Роман Миколайович
Ковбич, Владислав Олегович
Mukoid, Roman
Kovbych, Vladislav
Ключевые слова: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
катіони
аніони
солі жорсткості
активована вода
катионы
анионы
соли жесткости
активированная вода
cations
anions
hardness salts
activated water
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Мукоїд, Р. М. Способи оброблення води для пророщування солоду / Р. М. Мукоїд, В. О. Ковбич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 271.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є дослідження способів оброблення води для пророщування солоду. Целью работы является исследование способов обработки воды для проращивания солода. The aim of the work is to investigate the methods of water treatment for mosquito breeding.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27843
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Ways of water treatment for sprouting malt.pdf2,35 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback