DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27872

Название: Дослідження виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві напоїв
Другие названия: Research of occupational injuries at food industry enterprises in the production of beverages
Авторы: Євтушенко, Ольга Володимирівна
Evtushenko, Olga
Сірик, Аліна Олегівна
Siryk, Alina
Породько, Петро Вікторович
Porotko, Pertro
Ковбич, Владислав Олегович
Kovbych, Vladislav
Ключевые слова: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
охорона праці
безпека праці
нещасний випадок
виробничий травматизм
labor protection
labor safety
accident
occupational injurie
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Дослідження виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві напоїв / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, П. В. Породько, В. О. Ковбич // Харчова промисловість. – 2017. - № 22. – С. 164-168.
Краткий осмотр (реферат): У статті аналізується стан промислового травматизму на підприємствах харчової промисловості у виробництві напоїв у період з 2010 по 2015 роки. Виявлено, що організаційні причини призводять до 80% травм. Результати аналізу аварій з фатальним результатом надані в залежності від віку потерпілих співробітників та їхнього стажу роботи у професії. Результати є значними, їх слід враховувати при розробці організаційно-технічних заходів, вони є основою для застосування невідкладних заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків. Отримані результати можуть бути використані для покращення прийняття управлінських рішень щодо забезпечення безпечних умов роботи підприємств харчової промисловості та підприємств інших галузей промисловості України. The article analyses the condition of industrial traumatism at the enterprises of the food industry in the manufacture of beverages for the period 2010—2015, found that the organizational causes lead to 80% of injuries. The results of the analysis of accidents with a fatal outcome depending on the age of the affected employees and seniority in the profession, with training and briefings on labor protection. The results are significant, which should be considered in the development of organizational and technical measures and is the basis for the application of urgent measures aimed at addressing the identified deficiencies. The results obtained can be used in the improvement of project management decisions to ensure safe working conditions of food industry enterprises and enterprises of other industries of Ukraine.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27872
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Research of occupational injuries at food industry enterprises in the production of beverages.pdf646,18 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback