DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27914

Название: Machining meat deformation
Другие названия: Обрабка м'яса деформацією
Авторы: Koval, Olha
Guts, Viktor
Коваль, Ольга Андріївна
Гуць, Віктор Степанович
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
punch, pickles
meat massager
deformation
посол
деформація
м'ясний масажер
удар
деформация
мясной массажер
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Koval, O. Мachining meat deformation / O. Koval, V. Guts // The Second North and East European Congress on Food "NEEFood-2013", May 26-29. - Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 151
Краткий осмотр (реферат): The mathematical models to optimize the process of salting meat have been determined, the massaging mode method which is based on the energy characteristics in the deformation process has been proposed. Представлені математичні моделі оптимізації процесу соління м'яса, запропонований спосіб масажування, заснований на енергетичних характеристиках процесу деформування в процесі дифузійного розподілу. Представлены математические модели оптимизации процесса соления мяса, предложен способ массажирования, основанный на энергетических характеристиках процесса деформирования в процессе диффузионного распределения.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27914
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Кoval.pdf43,87 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback