Die Besonderheiten Naming der Ukrainischen Lebensmittel (Auf dem Beispiel der Milchproduktion und der Säfte)
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
неймінг, харчові продукти, молочні продукти, соки, naming, food products, dairy products, juices, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Bilodidowa, N. Die Besonderheiten Naming der Ukrainischen Lebensmittel (Auf dem Beispiel der Milchproduktion und der Säfte) / N. Bilodidowa, A. Bojko // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблемі харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч. 4. - С. 249.