Новий вид суфле «Дитяча радість» спеціального призначення
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропонована рецептура суфле «Дитяча радість», у якій взаємозаміна борошна пшеничного на рисове дає змогу збільшити вміст незамінних амінокислот у складі білків виробу. The recipe for the souffle "Children's joy" is proposed, in which the interchangeability of wheat flour to rice allows to increase the content of essential amino acids in the protein of the dish.
Опис
Ключові слова
інноваційна рецептура суфле спеціального призначення, амінокислотний склад, незамінні амінокислоти, амінокислотний скор, innovative formulation of soufflé of special purpose, amino acid composition, essential amino acids, amino acid skor, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дітріх, І. В. Новий вид суфле «дитяча радість» спеціального призначення / І. В. Дітріх, В. М. Михайленко // Zbiór artykułów naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo- Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracowników naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii, 30.11.2017. - Warszawa, 2017. – Str. 68-71.