Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27980
Title: Формування флевору кави з додаванням сиропів
Authors: Кійко, Вікторія Вікторівна
Кузьмін, Олег Володимирович
Гордієнко, Анна Сергіївна
Пістуняк, Ірина Ярославівна
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
кава
флевор
сироп
flavor
coffee
syrups
Issue Date: 2018
Citation: Формування флевору кави з додаванням сиропів / В. В. Кійко, О. В. Кузьмін, А. С. Гордієнко, І. Я. Пістуняк // The development of technical sciences: problems and solutions : conference proceedings, April 27-28, 2018. – Brno : Baltija Publishing, 2018. – P. 60-63.
Abstract: В роботі проведено дослідження флевору кави з додаванням сиропів. The paper investigates the flavor of coffee with the addition of syrups.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27980
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kiiko.pdf679.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.