Формування флевору кави з додаванням сиропів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі проведено дослідження флевору кави з додаванням сиропів. The paper investigates the flavor of coffee with the addition of syrups.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра експертизи харчових продуктів, кава, флевор, сироп, flavor, coffee, syrups

Бібліографічний опис

Формування флевору кави з додаванням сиропів / В. В. Кійко, О. В. Кузьмін, А. С. Гордієнко, І. Я. Пістуняк // The development of technical sciences: problems and solutions : conference proceedings, April 27-28, 2018. – Brno : Baltija Publishing, 2018. – P. 60-63.