Комплексно-кількісна оцінка якості раціонів харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Комплексно-кількісна оцінка якості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, М. О. Адморок, М. С. Зінова // Актуальные проблемы современной науки : XХX Международная научно-практическая конференция, 30 мая 2018 г., г. Санкт-Петербург-Астана-Киев-Вена, 2018. – С. 56-60.