Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27993
Title: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Кійко, Вікторія Вікторівна
Акімова, Людмила Миколаївна
Бондарчук, Сергій Миколайович
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
заклади ресторанного господарства
обладнання
технічний рівень
якість
кваліметрія
equipment
restaurants
technical level
quality
qualimetry
Issue Date: 2018
Citation: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. (ISBN 978-966-289-169-0).
Abstract: У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific and theoretical bases for the quantitative assessment of the technical level and quality of equipment that is used in restaurants.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27993
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Equipment for restaurants. Technical evaluation.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.