Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27993
Название: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Кійко, Вікторія Вікторівна
Акімова, Людмила Миколаївна
Бондарчук, Сергій Миколайович
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
заклади ресторанного господарства
обладнання
технічний рівень
якість
кваліметрія
equipment
restaurants
technical level
quality
qualimetry
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. (ISBN 978-966-289-169-0).
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific and theoretical bases for the quantitative assessment of the technical level and quality of equipment that is used in restaurants.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27993
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Equipment for restaurants. Technical evaluation.pdf1.27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.