Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27993
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмін, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorКійко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorАкімова, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorБондарчук, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2018-07-12T11:16:31Z-
dc.date.available2018-07-12T11:16:31Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationОбладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня : навч. посіб. / О. В. Кузьмін, В. В. Кійко, Л. М. Акімова, С. М. Бондарчук. – Херсон : Олді-плюс, 2018. – 276 с. (ISBN 978-966-289-169-0).uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27993-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику викладені науково-теоретичні основи кількісної оцінки технічного рівня та якості обладнання, що використовується на підприємствах ресторанного господарства. The training manual outlines the scientific and theoretical bases for the quantitative assessment of the technical level and quality of equipment that is used in restaurants.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectтехнічний рівеньuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectкваліметріяuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectrestaurantsuk_UA
dc.subjecttechnical leveluk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectqualimetryuk_UA
dc.titleОбладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Equipment for restaurants. Technical evaluation.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.