Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Title: Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції
Other Titles: The use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Kuzmin, Oleg
Keywords: 1H ЯМР-спектроскопія
водно-спиртова суміш
вода
етанол
горілка
електрохімічна активація
1H ЯМР-спектроскопия
водно-спиртовая смесь
этанол
водка
электрохимическая активация
1H NMR-spectroscopy
aqueous-alcoholic mixture
water
ethanol
vodka
electrochemical activating
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 154-155.
Abstract: Оцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. Оценена перспективность использования электрохимической активации для производства алкогольной продукции. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.pdf173.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.