Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Title: Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції
Authors: Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: 1H ЯМР-спектроскопія
водно-спиртова суміш
вода
етанол
горілка
електрохімічна активація
1H NMR-spectroscopy
aqueous-alcoholic mixture
water
ethanol
vodka
electrochemical activating
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 154-155.
Abstract: Оцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.pdf173.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.