Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Название: Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Ключевые слова: 1H ЯМР-спектроскопія
водно-спиртова суміш
вода
етанол
горілка
електрохімічна активація
1H NMR-spectroscopy
aqueous-alcoholic mixture
water
ethanol
vodka
electrochemical activating
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 154-155.
Краткий осмотр (реферат): Оцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
The use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.pdf173.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.