Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Назва: Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції
Автори: Кузьмін, Олег Володимирович
Ключові слова: 1H ЯМР-спектроскопія
водно-спиртова суміш
вода
етанол
горілка
електрохімічна активація
1H NMR-spectroscopy
aqueous-alcoholic mixture
water
ethanol
vodka
electrochemical activating
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 154-155.
Короткий огляд (реферат): Оцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.pdf173.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.