Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмін, Олег Володимирович-
dc.date.accessioned2018-07-12T12:43:08Z-
dc.date.available2018-07-12T12:43:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 154-155.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28003-
dc.description.abstractОцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.uk_UA
dc.subject1H ЯМР-спектроскопіяuk_UA
dc.subjectводно-спиртова сумішuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectетанолuk_UA
dc.subjectгорілкаuk_UA
dc.subjectелектрохімічна активаціяuk_UA
dc.subject1H NMR-spectroscopyuk_UA
dc.subjectaqueous-alcoholic mixtureuk_UA
dc.subjectwateruk_UA
dc.subjectethanoluk_UA
dc.subjectvodkauk_UA
dc.subjectelectrochemical activatinguk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.titleВикористання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.pdf173.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.