Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28005
Title: Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре
Authors: Горкуша, Людмила Валеріївна
Пушка, Ольга Сергіївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: кулінарний напівфабрикат
якість
суп-пюре
culinary semi-finished
quality
soup-puree
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Горкуша, Л. В. Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре / Л. В. Горкуша, О. С. Пушка, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 126-127.
Abstract: В роботі розглянуто вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре. The paper considers the influence of pasty culinary semi-finished product on quality of soups-puree.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28005
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Influence of pasty culinary semi-finished product on quality of soups-puree.pdf190.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.