Внутрішній аудит, як важлива складова ефективного функціонування системи НАССР при виробництві печива цукрового

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, внутрішній аудит, НАССР, цукрове печиво, безпека харчових продуктів, food safety, sugar cookies, internal audit

Бібліографічний опис

Сидор, В. Внутрішній аудит, як важлива складова ефективного функціонування системи НАССР при виробництві печива цукрового / Василь Сидор, Оксана Панченко, Оксана Луговська // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч.1. - С. 71