Оцінка конкурентоспроможності ігристих вин українських виробників
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, ігристі вина, конкурентоспроможність, органолептичні показники, organoleptic characteristics, sparkling wine, competitiveness
Бібліографічний опис
Черемис, І. Оцінка конкурентоспроможності ігристих вин українських виробників / Іванна Черемис, Оксана Луговська, Василь Сидор // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч.1. - С. 118