Оцінка конкурентоспроможності ігристих вин українських виробників

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, ігристі вина, конкурентоспроможність, органолептичні показники, organoleptic characteristics, sparkling wine, competitiveness

Бібліографічний опис

Черемис, І. Оцінка конкурентоспроможності ігристих вин українських виробників / Іванна Черемис, Оксана Луговська, Василь Сидор // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. - К. : НУХТ, 2018. - Ч.1. - С. 118