Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28022
Title: Застосування комплексних сумішей гуміарабік – желатин у технології збивних цукеркових мас типу «М’який Нугатин»
Other Titles: The use of complex mixtures of gum arabic - gelatin technology whipped candy mass of the "Soft Nugatin"
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Kyianytsia, Svetlana
Kalinovska, Tatyana
Obolkina, Vera
Keywords: гідроколоїди
желатин
гуміарабік
цукеркові маси
гидроколлоиды
желатин
гуммиарабик
конфетные массы
hydrocolloids
gelatin
gum arabic
candy mass
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Каліновська, Т. В. Застосування комплексних сумішей гуміарабік – желатин у технології збивних цукеркових мас типу «М’який Нугатин» / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листоп. 2013 р., м. Київ. — К. :НУХТ, 2013. — С. 112-114.
Abstract: У статті розглянуті технологічні властивості бінарних композицій «желатин – гуміарабік» та особливості їх застосування у технологіях збивних цукеркових мас. В статье рассмотрены технологические свойства бинарных композиций «желатин - гуммиарабик» и особенности их применения в технологиях збивних конфетных масс. The article describes the technological properties of binary compositions "gelatin - acacia" and especially their applications in technologies aeration candy mass.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28022
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kompleksni_sumishi.doc36.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.