Застосування комплексних сумішей гуміарабік – желатин у технології збивних цукеркових мас типу «М’який Нугатин»

Ескіз недоступний

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуті технологічні властивості бінарних композицій «желатин – гуміарабік» та особливості їх застосування у технологіях збивних цукеркових мас. В статье рассмотрены технологические свойства бинарных композиций «желатин - гуммиарабик» и особенности их применения в технологиях збивних конфетных масс. The article describes the technological properties of binary compositions "gelatin - acacia" and especially their applications in technologies aeration candy mass.

Опис

Ключові слова

гідроколоїди, желатин, гуміарабік, цукеркові маси, гидроколлоиды, желатин, гуммиарабик, конфетные массы, hydrocolloids, gelatin, gum arabic, candy mass, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Каліновська, Т. В. Застосування комплексних сумішей гуміарабік – желатин у технології збивних цукеркових мас типу «М’який Нугатин» / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 14-15 листоп. 2013 р., м. Київ. — К. : НУХТ, 2013. — С. 112-114.

Зібрання