Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28033
Title: «Їстівна плівка» як спосіб подовження терміну зберігання пряників
Authors: Чорна, Анастасія Іванівна
Голь, Артем Олегович
Шульга, Оксана Сергіївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Keywords: їстівна плівка
пряники
черствіння
edible film
gingerbread
drawing
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: «Їстівна плівка» як спосіб подовження терміну зберігання пряників / А. І. Чорна, А. О. Голь,О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : Матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 130-131.
Abstract: Нами досліджувалися сирцеві пряники виготовлені в лабораторних умовах максимальний термін зберігання яких 20 діб. Як покриття було використане їстівне покриття на основі декстрину та желатину з пластифікатором гліцерин. Динаміку зміни масової частки вологи пряників досліджували порівнянням зі зразками без покриття та глазурованим цукровим сиропом. We studied raw cakes made in laboratory conditions with a maximum shelf life of 20 days. As a coating, an edible coating was used on the basis of dextrin and gelatin with glycerin plasticizer. The dynamics of change in the mass fraction of moisture of gingerbread was investigated by comparison with samples without coating and glazed sugar syrup.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28033
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.09.2015Resursu.pdf1.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.