Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28036
Title: Новий вид паковання хлібобулочних виробів
Authors: Каржевська, Олександра Михайлівна
Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Keywords: паковання
біорозкладальне паковання
хлібобулочні вироби
packaging
biodegradable packaging
backery products
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Новий вид паковання хлібобулочних виробів / А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва, О. М. Каржевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – Ч.1. – С. 92-93.
Abstract: Враховуючи обсяги виробництва та споживання хлібобулочних виробів, на сьогоднішній день розроблення технології виготовлення з використанням «їстівного» паковання є не тільки доцільним, а й необхідним. Найбільш поширеним плівкоутворюючим полісахаридом є крохмаль та його модифікації. Для надання плівкам еластичності до їх складу додають пластифікатори. Перевіряли якість хдіба з покриттям через 3, 24 та 48 год. за показниками, що характеризують черствіння хліба, а саме кришкуватість, вміст адсорбованої води, м.ч. вологи та деформацію м’якушки. Given the volume of production and consumption of bakery products, today's technology development making with the use of "edible" packaging is not only appropriate, but also necessary. The most common film-forming polysaccharide is starch and its modifications. To provide the films with elasticity to their composition add plasticizers. The quality of the coat was checked after 3, 24 and 48 hours. according to the indicators characterizing the breadth of the bread, namely hermeticity, content of adsorbed water, m.ch. moisture and deformation of the crumb.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28036
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
81NUFT2015.pdf188.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.