Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067
Title: | Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням |
Authors: | Шульга, Оксана Сергіївна Чорна, Анастасія Іванівна |
Keywords: | їстівне покриття конкурентоспроможність edible coating competitiveness кафедра експертизи харчових продуктів хліб пряники bread gingerbreads |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Шульга, О. С. Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Ч.1. – С. 134. |
Abstract: | Метою роботи є встановлення конкурентоспроможності кондитерських виробів в їстівному покритті за рахунок розрахунку інтегрального показника. The aim of the work is to establish the competitiveness of confectionery products in edible coating by calculating the integral indicator. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
84NUFT.pdf | 864.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.