Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067
Название: | Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням |
Авторы: | Шульга, Оксана Сергіївна Чорна, Анастасія Іванівна |
Ключевые слова: | їстівне покриття конкурентоспроможність edible coating competitiveness кафедра експертизи харчових продуктів хліб пряники bread gingerbreads |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Шульга, О. С. Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Ч.1. – С. 134. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою роботи є встановлення конкурентоспроможності кондитерських виробів в їстівному покритті за рахунок розрахунку інтегрального показника. The aim of the work is to establish the competitiveness of confectionery products in edible coating by calculating the integral indicator. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
84NUFT.pdf | 864.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.