Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067
Назва: Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням
Автори: Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Ключові слова: їстівне покриття
конкурентоспроможність
edible coating
competitiveness
кафедра експертизи харчових продуктів
хліб
пряники
bread
gingerbreads
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Шульга, О. С. Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Ч.1. – С. 134.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є встановлення конкурентоспроможності кондитерських виробів в їстівному покритті за рахунок розрахунку інтегрального показника. The aim of the work is to establish the competitiveness of confectionery products in edible coating by calculating the integral indicator.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28067
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84NUFT.pdf864.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.