Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою роботи є встановлення конкурентоспроможності кондитерських виробів в
їстівному покритті за рахунок розрахунку інтегрального показника. The aim of the work is to establish the competitiveness of confectionery products in
edible coating by calculating the integral indicator.
Опис
Ключові слова
їстівне покриття, конкурентоспроможність, edible coating, competitiveness, кафедра експертизи харчових продуктів, хліб, пряники, bread, gingerbreads
Бібліографічний опис
Шульга, О. С. Конкурентоспроможність виробів в їстівному покритті порівняно з традиційним пакуванням / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Ч.1. – С. 134.