Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28068
Title: Теплофізичні дослідження їстівного покриття/плівки
Authors: Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Іванов, Сергій Олександрович
Keywords: їстівне покриття
їстівна плівка
теплофізичні характеристики
edible coating
thermophysical studies
edible film
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2018
Citation: Шульга, О. С. Теплофізичні дослідження їстівного покриття / плівки / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. О. Іванов // Розвиток технічних наук: проблеми та рішення : міжнародна науково-практична конференція, 27–28 квітня 2018 р., м. Брно (Чеська Республіка). - 2018. – C. 101-104.
Abstract: Встановлено теплоту випаровування води та теплоємності зразків біодеградабельного їстівного покриття / плівки. Досліджувалися два зразки, які є найбільш оптимальними до використання. Різниця між зразками полягає у додаванні ПВС до складу одного зі зразків. Вміст вологи у висушеній плівці / покритті становить 6%. Встановлено характер видалення вологи зі зразків та вплив складових на даний процес.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28068
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chehiya.pdf301.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.