Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28068
Title: | Теплофізичні дослідження їстівного покриття/плівки |
Authors: | Шульга, Оксана Сергіївна Чорна, Анастасія Іванівна Іванов, Сергій Олександрович |
Keywords: | їстівне покриття їстівна плівка теплофізичні характеристики edible coating thermophysical studies edible film кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Шульга, О. С. Теплофізичні дослідження їстівного покриття / плівки / О. С. Шульга, А. І. Чорна, С. О. Іванов // Розвиток технічних наук: проблеми та рішення : міжнародна науково-практична конференція, 27–28 квітня 2018 р., м. Брно (Чеська Республіка). - 2018. – C. 101-104. |
Abstract: | Встановлено теплоту випаровування води та теплоємності зразків біодеградабельного їстівного покриття / плівки. Досліджувалися два зразки, які є найбільш оптимальними до використання. Різниця між зразками полягає у додаванні ПВС до складу одного зі зразків. Вміст вологи у висушеній плівці / покритті становить 6%. Встановлено характер видалення вологи зі зразків та вплив складових на даний процес. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28068 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chehiya.pdf | 301.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.