DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Навчальні посібники ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28191

Название: Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловості
Другие названия: Formation of product safety confectionery industry: a manual for professionals confectionery industry
Авторы: Олексієнко, Наталія Валентинівна
Балдинюк, Олександр Васильович
Оболкіна, Віра Іллівна
Дудко, Сергій Дмитрович
Dudko, Sergey
Oleksiyenko, Nataliya
Baldynyuk, Alexander
Obolkina, Vera
Ключевые слова: безпечність
внутрішній аудит підприємства
продукти харчування
система НАССР
кондитерська продукція
safety
internal audit of company
food
HACCP system
confectionery products
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Формування безпечності продукції кондитерської галузі : навч. посіб. / Н. В. Олексієнко, О. В. Балдинюк, В. І. Оболкіна, С. Д. Дудко. – К. : Видавець Позднишев, 2015. – 65 с.
Краткий осмотр (реферат): У посібнику розглянуто законодавчі вимоги до забезпечення безпечності харчових продуктів, базові програми для впровадження систем управління безпечністю продукції, основні етапи розробки системи НАССР, плану та переліку операційних програм для забезпечення безпечності продукції кондитерської галузі,приділено увагу порядку проведення внутрішнього аудиту підприємств. The manual deals with the legislative requirements for food safety, basic programs for the implementation of safety management systems products, the main stages of HACCP plan and list of operational programs for product safety confectionery industry paid attention to the order of internal auditing companies.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28191
Appears in Collections:Навчальні посібники ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
formation of product safety.pdf595,19 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback