Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28193
Title: Новітня технологія оздоблювального напівфабрикату із застосуванням пюре з горобини та геланової камеди
Authors: Сивній, Іванна Іванівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Keywords: напівфабрикат
горобина
пюре
новітня технологія
cake mix
rowan
puree
new technology
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2015
Citation: Сивній, І. І. Новітня технологія оздоблювального напівфабрикату із застосуванням пюре з горобини та геланової камеди / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 94-95.
Abstract: Одним з пріоритетних напрямків кондитерської галузі є створення нового асортименту виробів, збагачених поліфункціональними комплексами, зокрема, вітамінами, макро - та мікронутрієнтами, подовженим терміном придатності. Завдяки багатому комплексу біологічно активних речовин плоди горобини звичайної знайшли широке застосування в народній медицині як полівітамінний засіб при авітамінозах. Впровадження новітньої технології дозволило збагатити заварної білковий крем біологічно-активними речовинами, покращити його споживчі властивості та подовжити термін придатності. One of the priorities of the confectionery industry is creating a new range of products enriched polyfunctional complex, including vitamins, macro - and micronutrients, long shelf life. With its rich set of biologically active substances mountain ash fruits are widely used in folk medicine as a remedy for beriberi multivitamin. The introduction of new technology has allowed to enrich custard cream protein biologically active substances improve consumer properties and extend shelf life.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28193
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
newest technology.PDF293.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.