Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28197
Title: Впровадження концепції відповідального підприємства у харчовій промисловості
Authors: Березянко, Тамара Володимирівна
Keywords: соціальна відповідальність
харчова промисловість
концепція стосунків
кафедра економіки праці та менеджменту
social responsibility
food industry
concept of relationships
Issue Date: 2013
Citation: Березянко, Т. В. Впровадження концепції відповідального підприємства у харчовій промисловості / Т. В. Березянко // Трансформація національних моделей економічного розвитку в умовах глобалізації : міжнародна науково-практична конференція, 20-22 листопада 2013 р., м. Київ. – КНТЕУ, 2013. - С. 213-214.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28197
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Implementation of the concept of a responsible enterprise in the food industry.pdf439.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.