Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28219
Title: Застосування пюре з горобини для подовження терміну придатності кондитерських виробів
Other Titles: The use of rowan mash to extend the shelf life of confectionery
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Олексієнко, Наталія Валентинівна
Сивній, Іванна Іванівна
Sivny, Ivanna
Obolkina, Vera
Oleksiyenko, Nataliya
Keywords: кондитерські вироби
термін придатності
горобина
confectionery
shelf life
rowan
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2016
Citation: Застосування пюре з горобини для подовження терміну придатності кондитерських виробів / В. Оболкіна, І. Сивній, Н. Олексієнко, С. Коршун // Inżynieria i technologia. Nauka wczoraj, dziś, jutro : Zbiór artykułów naukowych. Konferencji Miedzynarodowej Naukowo-Praktycznej. – Warszawa : Wydawca : Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2016. – str. 12–16.
Abstract: В статті проаналізовано вплив пюре горобини на термін придатності кондитерських виробів. Кислоти плодів горобини мають антиокислювальні властивості (аскорбінова) та проявляють антимікробну дію щодо плісеневих грибів, дріжджів, бактерій. Встановлено, що пюре горобини є ефективним консервантом для збільшення терміну придатності кондитерських виробів. The article analyzes the impact of mountain ash mash to the shelf life of confectionery. Rowan fruit acids have antioxidant properties (ascorbic acid) and showing antimicrobial effect on mold fungi, yeasts, bacteria. Found that mountain ash mash is an effective preservative to increase shelf life of confectionery.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28219
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
The use of rowan mash .pdf382.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.