DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28242

Название: Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів
Другие названия: Application of puree cranberries to extend the shelf life of confectionary
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Сивній, Іванна Іванівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Олексієнко, Наталія Валентинівна
Дзигар, Ольга Олександрівна
Dzyhar, Olga
Obolkina, Vera
Sivny, Ivanna
Krapivnitska, Iryna
Oleksiyenko, Nataliya
Ключевые слова: біологічно-активні речовини
пюре журавлини
термін придатності
biologically active substances
mashed cranberries
shelf life
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Оболкіна, В. Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів / В. Оболкіна, І. Сивній, І. Крапивницька, Н. Олексієнко, О. Дзигар // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2016. – №4. – С. 26– 28
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто актуальні питання з кондитерської галузі по гарантуванню харчової безпеки кондитерських виробів у процесі їх зберігання. Вивчено мікробіологічні показники крему та встановлено доцільність застосування пюре з журавлини при виробництві кондитерських виробів, зокрема оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном придатності, підвищеним вмістом біологічно-активних речовин. The actual questions for the confectionery industry to ensure food safety confectionery during storage. Microbiological parameters studied cream and established the feasibility of puree cranberries in the manufacture of confectionery, in particular semi-finished finishing with an extended shelf life, high content of biologically active substances.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28242
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Application of puree cranberries.PDF385,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback