DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28298

Название: Наукове забезпечення технологій виробництва заквашувальних препаратів для ферментованих молочних продуктів
Другие названия: Scientific support of technologies of starters for fermented milk products
Авторы: Науменко, Оксана Василівна
Naumenko, Oksana
Даниленко, Світлана Григорівна
Danilenko, Svitlana
Кігель, Наталя Федорівна
Kigel, Natalia
Ключевые слова: критерій отбору
бактеріальна композиція
заквашувальний препарат
біопродукт
criterion of selection
bacterial composition
starter cultures
bioproducts
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Науменко, О. В. Наукове забезпечення технологій виробництва заквашувальних препаратів для ферментованих молочних продуктів / О. В. Науменко, С. Г. Даниленко, Н. Ф. Кігель // Молочна промисловість. – 2006. - № 1 (26). - С. 34-37.
Краткий осмотр (реферат): Створено банк промислово цінних культур, які перспективні для використання у біотехнологіях ферментованих молочних продуктів. Розглянуто питання технологічних особливостей промислового виробництва заквашувальних культур для кисломолочних продуктів. The bank of industrial cultures which promising for use in biotechnology of fermented dairy products are created.The questions of technological features of industrial production of starter cultures for dairy products are considered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28298
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
echnologies of starters.pdf199,6 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback