DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28307

Название: Особливості зберігання білково-збивного крему з додаванням горобинового та журавлинового пюре
Другие названия: Features of storage protein whipped cream with the addition of rowan and cranberry sauce
Авторы: Сивній, Іванна Іванівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Krapivnitska, Iryna
Sivny, Ivanna
Obolkina, Vera
Ключевые слова: білковий крем
бензойна кислота
горобина
журавлина
мікробіологічні показники
природний консервант
protein cream
benzoic acid
rowan
cranes
microbiologic indicators
natural preservative
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Сивній, І. Особливості зберігання білково-збивного крему з додаванням горобинового та журавлинового пюре / І. Сивній , В. Оболкіна, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2016. – № 5. – С.27–31.
Краткий осмотр (реферат): Проведені дослідження визначення природних консервантів в пюре з горобини та журавлини, зміни мікробіологічних показників білково-збивного крему із застосуванням ягідних пюре у процесі зберігання. Доведено ефективність їх використання в технології оздоблювального напівфабрикату подовженого терміну придатності завдяки наявності в пюре журавлини бензойної кислоти, в пюре горобини сорбінової кислоти, які володіють антимікробної дією. The research definition of natural preservatives in the puree rowan and cranberries, changes in microbiological indicators of protein-whipped cream with the use of berry puree during storage. Proven effectiveness of their use in technology of finishing semi-finished elongated shelf-life with puree of cranberry benzoic acid, puree of rowan sorbic acid, which has antimicrobial activity.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28307
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
protein cream.pdf721,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь