DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28307

Название: Особливості зберігання білково-збивного крему з додаванням горобинового та журавлинового пюре
Другие названия: Features of storage protein whipped cream with the addition of rowan and cranberry sauce
Авторы: Сивній, Іванна Іванівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Krapivnitska, Iryna
Sivny, Ivanna
Obolkina, Vera
Ключевые слова: білковий крем
бензойна кислота
горобина
журавлина
мікробіологічні показники
природний консервант
protein cream
benzoic acid
rowan
cranes
microbiologic indicators
natural preservative
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Сивній, І. Особливості зберігання білково-збивного крему з додаванням горобинового та журавлинового пюре / І. Сивній , В. Оболкіна, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2016. – № 5. – С.27–31.
Краткий осмотр (реферат): Проведені дослідження визначення природних консервантів в пюре з горобини та журавлини, зміни мікробіологічних показників білково-збивного крему із застосуванням ягідних пюре у процесі зберігання. Доведено ефективність їх використання в технології оздоблювального напівфабрикату подовженого терміну придатності завдяки наявності в пюре журавлини бензойної кислоти, в пюре горобини сорбінової кислоти, які володіють антимікробної дією. The research definition of natural preservatives in the puree rowan and cranberries, changes in microbiological indicators of protein-whipped cream with the use of berry puree during storage. Proven effectiveness of their use in technology of finishing semi-finished elongated shelf-life with puree of cranberry benzoic acid, puree of rowan sorbic acid, which has antimicrobial activity.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28307
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
protein cream.pdf721,17 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback