DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28310

Название: Informational support of the automated control system for baking production
Другие названия: Інформаційне забезпечення автоматизованої системи управління хлібопекарським виробництвом
Авторы: Pankov, Dmitry
Kyshenko, Vasil
Паньков, Дмитро Васильович
Кишенько, Василь Дмитрович
Ключевые слова: baking production
automated control system
information support
хлібопекарське виробництво
автоматизована система управління
інформаційне забезпечення
кафедра інтегрованих автоматизованих систем управління
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Pankov, D. Informational support of the automated control system for baking production / D. Pankov, V. Kyshenko // International science project. - 2018. – № 12. – P. 37-41
Серия/номер: UDC;004.89:664.64.016
Краткий осмотр (реферат): In order to increase the efficiency of production in the baking industry, a special role is assigned to the automation of technological processes implemented on the basis of intelligent mechanisms and modern microprocessor technology. The main reserves for improving efficiency through automation are improving the quality of baking products, the use of resource-saving technological regimes and increasing productivity of production. Taking into consideration the high lability of the raw materials characteristics, the current problem of automation in baking plants is operational complex evaluation of the quality of raw materials in real time, semi-finished products and finished products by methods of dynamic quality control. The solution of such problems is possible only on the basis of modern intellectual technologies and advanced achievements in the theory and practice of automated management. To ensure optimal management of the technological complex of bakery production, it is necessary to use a system of support and decision making based on an expert system Для підвищення ефективності виробництва в хлібопекарській промисловості особлива роль відведена автоматизації технологічних процесів, реалізованій на базі інтелектуальних механізмів і сучасної мікропроцесорної техніки. Основними резервами підвищення ефективності за рахунок автоматизації є поліпшення якості хлібопекарської продукції, застосування ресурсоощадних технологічних режимів, збільшення продуктивності виробництва. Враховуючи високу лабільність характеристик сировини, актуальною проблемою автоматизації на хлібопекарських підприємствах в даний час є оперативна комплексна оцінка в реальному часі якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції методами динамічної кваліметрії. Розв’язання таких задач є можливим лише на основі сучасних інтелектуальних технологій і передових досягнень в теорії та практиці автоматизованого управління. Для забезпечення оптимального управління технологічним комплексом хлібопекарського виробництва необхідно використовувати систему підтримки та прийняття рішень на основі експертної системи
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28310
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pankov_Fin.pdf2,63 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь